bindweefselmassage

Er zijn natuurlijk tal van schoonheidsbehandelingen die helpen tegen rimpels, maar heb je al eens gedacht aan een bindweefselmassage, bijvoorbeeld bij Salon Lookz in Zaandam? Dit type massage bestaat uit hele unieke massagegrepen en moves, die het bindweefsel in je gezicht als het ware losmaken van de spieren en alles wat er nog meer onder ligt. Je huid heeft voedingsstoffen nodig, en om deze optimaal te kunnen opnemen is een goede doorbloeding heel belangrijk. Dit kun je bereiken door af en toe zo’n bindweefselmassage te nemen, want daarbij wordt de huid enorm gestimuleerd en doorbloedt. Niet alleen kan de huid dan voedingsstoffel veel beter opnemen, maar het kan ook nog eens alle afvalstoffen veel makkelijker kwijt. Deze afvalstoffen kunnen zorgen voor verklevingen in de huid. Zo’n gezichtsmassage zorgt er zowel voor dat het gevolg daarvan ongedaan wordt gemaakt dor de huid los te maken, als het afvoeren van al die afvalstoffen die lagen opgeslagen. het heeft dus als het ware een dubbel effect.

Een bindweefselmassage: Doet het pijn?

Als je vaker een schoonheidsbehandeling hebt gehad dan heb je waarschijnlijk ook al vaker een gezichtsmassage ontvangen van de betreffende schoonheidstherapeut. Dit altijd erg lekker en heel ontspannend, maar hoe zit dat eigenlijk met zo’n speciale bindweefselmassage? Doet dat pijn? Nu, het is zeker zo dat het masseren van bindweefsel wat steviger gebeurt dan bij een normale, ontspannend gezichtsmassage, maar pijn doet het zeker niet. Het kan echter wat gevoelig zijn als jij veel spanning in je gezicht vasthoudt, maar dat is alleen maar een teken van het feit dat het nodig is en effect zal hebben op de conditie van je huid. Dus eigenlijk is dat alleen maar goed!

Ziet jouw huid er futloos uit?

Heb jij ook last van een vale, doffe huid en heb je het gevoel dat dat komt door een gebrekkige doorbloeding? Dan is af en toe een bindweefselmassage bij Salon Lookz ondergaan het beste cadeau wat je je huid kunt geven. Door middel van speciale massagetechnieken wordt de huid helemaal losgemaakt en wordt de doorbloeding enorm gestimuleerd. Je zult zien dat je al na één massage veel meer kleur in je gezicht hebt, en je er veel stralender uitziet. Hoe meer massages je hebt gehad, hoe gezonder en gaver je huid oogt, puur doordat je zowel tijdens als na de behandeling heel veel afvalstoffen afvoert. Je huid wordt dus letterlijk van binnenuit schoner, en dat terwijl er totaal geen reinigingsmiddel aan te pas komt! Het is echt een heel natuurlijke manier om de huid een boost te geven, en als je op zoek bent naar een manier om je huid sterker te doorbloeden omdat deze wat vaal oogt, dan zou ik zeker eens contact opnemen met Salon Lookz om de mogelijkheden door te spreken.