bomen kappen in Dordrecht

Van Beijnen Boomspecialisten is het ideale bedrijf om je bomen te laten kappen in Dordrecht. Het kappen van een boom kan noodzakelijk zijn wanneer deze ziek is, maar het kan ook met de lichtinval te maken hebben. Bomen zijn groot en nemen veel ruimte in beslag, soms kan dit ervoor zorgen dat er geen enkele lichtstraal in je tuin valt. De consument heeft in dit geval de keuze uit zowel het rooien of kappen van de boom. De medewerkers van Van Beijnen Boomspecialisten zijn gespecialiseerd en in het bezit van een ETW. Deze afkorting staat voor European Treeworker. Dit houdt in dat medewerkers van het bedrijf professioneel en veilig te werk gaan. Of het nou het rooien of kappen van een boom in Dordrecht is, het boomspecialistenbedrijf zal ervoor zorgen dat alles vlekkeloos en veilig verloopt. Je hoeft je geen zorgen te maken over een boom die plots op je auto is belandt.

 

Diensten bomen kappen Dordrecht

Bij het kappen van een boom worden er delen van de boom verwijderd. Daarnaast is het ook mogelijk om de hele boom te laten kappen, dit gebeurt echter alsnog in delen. Het is nooit mogelijk om een boom in een keer om te kappen. Rooien vindt plaats als de boom ziek is. In dit geval worden er geen delen van de boom gekapt, maar is het noodzakelijk om de hele boom, inclusief wortels, uit de grond te halen. Wanneer dit niet gebeurt kan de zieke boom de andere bomen ziek maken. Een andere dienst die Van Beijnen Boomspecialisten aanbiedt is het bestrijden van de eikenprocessierups. Deze rups is een grote teistering voor zowel mens als natuur in de warme zomermaanden. De medewerkers van het boomspecialistenbedrijf staan ook in dit geval paraat en zullen er alles aan doen om de processierups te elimineren. Tot slot is het mogelijk om een boom te verplanten. Dit is soms noodzakelijk bij een wegverbreding bijvoorbeeld. Niet elke boom kan verplant worden, vandaar dat de medewerkers van Van Beijnen eerste een inventarisatie doen.

 

Afspraak maken om bomen te laten kappen in Dordrecht

Woon je in Dordrecht en heb je één of meerdere bomen die gekapt of gerooid moeten worden? Heb je last van een zieke boom of de eikenprocessierups? Twijfel dan niet langer en maak een afspraak bij Van Beijnen Boomspecialisten. Dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van bomen en weet met elke situatie raad. Neem via de telefoon of mail contact op met een van de medewerkers om een afspraak in te plannen. Voor eventuele vragen kan je als consument ook bij een van de gespecialiseerde medewerkers terecht. Zij zullen hun best doen om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt is het nog even afwachten, maar daarna zul je spoedig van het resultaat kunnen genieten. Nooit meer last van die processierups en eindelijk zonlicht in je achtertuin!