anti aging behandeling in Den Haag

Als je in de buurt van Den Haag woont en je bent op zoek naar een prettige schoonheidssalon waar je terecht kunt voor een anti aging behandeling, dan zou ik een afspraak maken bij de salon van Jan van Eijk. Jan werkt als huidtherapeut en biedt je ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van huidverjonging- en vernieuwing. In zijn salon kun je terecht voor allerlei verschillende behandelingen voor de gezichtshuid, en bovendien voor een bindweefselmassage in Den Haag. Op het gebied van een anti aging behandeling ben je absoluut aan het juiste adres bij Jan. Denk maar eens aan een behandeling microdermabrasie. Dit is een behandeling waarbij met een soort diamanten kop heel voorzichtig het bovenste huidlaagje wordt verwijderd. Dit laagje is heel erg dun, dus je ziet amper dat het weg is, maar je huid voelt het wel, en dus gaat het direct meer collageen aanmaken en zo zichzelf herstellen en vernieuwen.

Anti aging behandeling tegen rimpels

Microdermabrasie is niet voor niets een hele populaire behandeling in de schoonheidssalon van Jan van Eijk. Je kunt het namelijk inzetten bij diverse huidproblemen. Het wordt echter het vaakst ingezet als anti aging behandeling en als behandeling tegen littekentjes, bijvoorbeeld van acné. Daar helpt het namelijk heel erg goed bij. De reden daarvoor is dat het bovenste huidlaagje wordt verwijderd, en daarmee dus ook het bovenste laagje van die littekens en rimpels. De huid gaat zich daarna van onderaf herstellen, en collageen aanmaken om de huid weer in topconditie te krijgen. Dit collageen cult rimpels van binnenuit op, waardoor ze duidelijk verminderen. Hoe vaker je deze anti aging behandeling hebt gehad, hoe groter het resultaat is. En uiteraard werkt het niet alleen perfect voor reeds bestaande rimpels, maar kun je het ook heel goed preventief inzetten om de veroudering van je huid tegen te gaan of in ieder geval zo lang mogelijk uit te stellen.

Microdermabrasie als acnebehandeling

Naast het bestrijden en voorkomen van rimpels is ook een lichte vorm van acne een hele goede indicatie voor behandelingen microdermabrasie. Als je actieve acne hebt kun je beter niet zo intensief scrubben, maar als het niet te ernstig is kan microdermabrasie veel voor je betekenen. Acne is namelijk vaak een gevolg van het ophopen van vuil in je poriën. Doordat door deze behandeling je poriën minder diep worden kunnen ze ook minder vuil vasthouden en zijn ze makkelijker schoon te houden. En een schone huid zal veel minder gauw pukkeltjes krijgen. Bovendien worden ook de acne littekentjes door microdermabrasie verminderd, en oogt het huidoppervlak dus al na enkele behandelingen stukken gladder en stralender. Je werkt dus zowel aan het elimineren van de oorzaak van acne als de gevolgen. Nu je snapt waarom deze behandeling zo populair is bij de salon van Jan wil je natuurlijk weten wat het precies kost. Daarvoor kun je het beste even zijn website bezoeken. Daar vindt je niet alleen alle informatie over de behandelingen, maar ook een handige prijslijst en zijn contactgegevens voor het maken van een afspraak.